Кралски биограф: Придворните, които подиграваха Кейт, сега й се кланят най-ниско (Пикантни разкрития от двореца)

Гласувайте за статията

Кралски биограф с нови разкрития за семейството на Кейт и Уилям

Кралски биограф направи нови разкрития за кралското семейство. По думите му, онези които се подиграваха на Кейт преди години, сега й се кланят най-ниско.

Бъдещата кралица получи доста студен прием в двореца. Имаше много придворни, които се подиграваха с историята на „Уили и Кейти“, а сега гледат принцесата като новата надежда на нацията. За Мидълтън това определено е голям успех, тъй като от социална авантюристка тя бе определена за новата звезда на общността.

Кейти Никъл, кралски биограф разкрива, че придворните, които навремето се подиграваха на „Чакащата Кейти“, днес коренно са променили отношението си към нея.

„Обзалагам се, че придворните, които някога се присмиваха на „Чакащата Кейти“, са тези, които днес й се кланят най-ниско. Тя определено започва да играе много голяма роля в преустройството на монархията. И ръката й става все по-дълга“, коментират те.

Това се видя и на погребението на принц Филип, където Кейт подкрепи принц Чарлз, ръководеше кралската процесия от дамите и не на последно място – принуди Уилям и Хари да говорят.

„Тя определено е човекът, който играе много голяма роля в продължаващото преустройство на монархията. А откакто се присъедини към „Фирмата“, стана много фокусирана върху ролята си в нея“, разкрива още Никъл.

Изненадващо, но именно инцидентите с Меган са накарали Кейт да стане по-решителна и уверена в последните 18 месеца. „Обвиненията, които бяха хвърлени срещу нея и семейството й, доста й повлияха“, разкриват още придворните. „Това я накара да постигне сериозна промяна по отношение на позицията й за двореца. Тя се осмелява да прави неща, които я вадят от зоната й на комфорт, но й помагат да стане по-уверена и сигурна.

 

Кейт Мидълтън все по-уверена в двореца сн. Инстаграм

Кейт Мидълтън все по-уверена в двореца сн. Инстаграм

Семейството определено е водещо за нея, но тя се чувства сигурна и уверена в брака си. А това й дава още повече увереност“, твърдят още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар