Бившата жена на Бойко Борисов остави всички без думи

Гласувайте за статията

От думите й става ясно, че е крайно възмутена от новата звезда на политическия небосклон

Бившата съпруга на премиера в оставка Бойко Борисов – д-р Стела Костова, изригна.

Тя изрази възмущението си от Слави Трифонов и неговите подчинени в социалната мрежа Фейсбук. Лекарката, която е майка на единствената дъщеря на Борисов – Венета, от дълги години живее и работи в Щатите. Въпреки това, тя не спира да се интересува от политическите събития у нас.

Бойко Борисов

От думите й става ясно, че е крайно възмутена от новата звезда на политическия небосклон

Често в социалните мрежи д-р Костова споделя анализи на експерти, журналисти и общественици, с които е съгласна. Под една от последните ѝ публикации – критичен коментар на писателя Христо Стоянов към новите депутати, озаглавен „Ленинизъм… нищо повече от ленинизъм“, тя дискутира появата на Трифонов на политическия небосклон със своя приятелка.

„Адмирации за поста!! Шоуменът даже не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази)… Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави… тъй като е бил доста зает да пише своето нелепо изказване… Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала“, пише Сима Недялкова към д-р Стела Костова.
„Да, долнопробно поведение, абсолютно им приляга и отговаря на същността им“, отговаря лекарката.

Двамата са в перфектни отношения

Припомняме, че д-р Костова и Бойко Борисов са разведени от дълго време. Двамата обаче са в отлични отношения. Приятели са и във Фейсбук, а д-р Костова подкрепя всички решения на своя бивш съпруг. През изминалото лято тя бе възмутена и от действията на протестиращите в центъра на София.

„Престъпно поведение и вандализъм, нападение на служителите на полицията, грозен език и какво ли не още се смята от „протестиращите за НЕ СЕ ЗНАЕ ТОЧНО КАКВО“ са причина за гордост. Искат цивилизовано общество, а дори аборигените не са имали такова поведение. Искат ЗАКОННОСТ, а нарушават закона. За сведение във всяка нормална държава законът позволява при нападение на полицай нападателят да бъде веднага арестуван и съден. В Щатите полицаите могат да използват оръжие, ако животът им е застрашен по време на изпълнение на служебния им дълг“, написа тогава д-р Костова по повод безобразията на метежниците.

Бившата съпруга на премиера в оставка не крие, че изпитва носталгия по България. Тя тъжи най-вече за дъщеря си Венета и двете си внучета Бойко и Иван, които рядко има шанса да вижда на живо. В интернет пространството тя винаги ги нарича „моите съкровища“, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар