Любовен триъгълник в Нова тв

Гласувайте за статията

Всички се питат как ще приключи

Любовен триъгълник се заформи в Нова тв.

Запознати издават, че новобранката в отдела на синоптиците на Нова тв – Лора Георгиева за отрицателно време се е превърнала в най-обсъжданата дама в медията.

Тя успяла дори да измести от клюките доскорошните фаворитки – семейните Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

Нова тв

Всички се питат как ще приключи

В страстната седмица преди Великден страстен откъм събития и обрати се оказа и личният живот на стройната брюнетка. Тя се озова в сложен любовен многоъгълник.
Вероятно повечето от вас си спомнят, че в края на миналия месец първи Лора Георгиева се разведе тайно.

Това се случи след само 3-годишен семеен живот. Самата Лора запази пълно мълчание за края на брака си.

Преди няколко дни обаче пикантна клюка забърка синоптичката с милионера Ангел Ангелов-Градуса. Интригата става още по-сочна поради факта, че същият е бивше гадже на колежката на Лора – Никол Станкулова.

Оказа се обаче, че Георгиева няма никакви апетити към гореспоменатия. Причината за това е, че бившият й мъж Деян й поискал прошка. От известно време бившите съпрузи са стоплили отношенията.

Само времето ще покаже ще станат ли Лора и Дачев светската двойката със скоротечен втори брак след развода, пише pik.bg.

Припомняме, че името на Лора нашумя през трагичната за нея 2014 г., когато нейният съпруг – бизнесменът милионер Борислав Манджуков, бе брутално разстрелян.
Той бе убит с два куршума пред общия им дом с Лора в столицата. Така тя и невръстната им дъщеричка Мишел бяха принудени да се справят сами с живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар