Лоши новини за Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Въпреки всичко продължава да неглижира проблема

Димитър Рачков, който се завърна триумфално в ефира на Нова телевизия със свое собствено шоу след повече от 1 година медийно отсъствие, шокира зрителите.

Това, което направи силно впечатление бе обилното му потене по време на лайфовете на предаването.

Димитър Рачков

Въпреки всичко продължава да неглижира проблема

В интернет вече тръгнаха вицове по негов адрес като тези, посветени на Веско Маринов и неговото безконтролно потене. Припомняме, че естрадният трубадур е печално известен от години именно с обилното потене на сцената.

Докато певецът вече е свикнал с майтапи по негов адрес и не изпитва срам от мокрите си ризи, Димитър Рачков все още видимо се притеснява. В последно време той изпада в доста неудобни ситуации заради този проблем.

Комикът непрекъснато е вир вода и не излиза на сцената на шоуто си без кърпа в джоба. Въпреки че гримьорките го привеждат във вид при всяко прекъсване за реклами, буквално след минути челото му започва отново да шурти. На няколко пъти се наложи дори гостуващите му звезди да му услужват с кърпички или пък да излизат на сцената да го попиват.

Оказва се, че проблемът, от който страдал Димитър Рачков от години, се дължал на високо кръвно налягане. Проблемът се задълбочава още повече в моментите, когато е под стрес.

Все още има жестока треска преди жив ефир

Въпреки че е ветеран на комедийната сцена и отдавна би трябвало да е претръпнал, той все още имал жестока треска преди жив ефир. За капак семейните проблеми, които за пореден път го налегнаха, също се отразявали на здравето му. Напоследък той нонстоп вдигал кръвното, а и вече не бил добре с нервите.

По-малкият му брат Петър за пореден път попадна в криминални хроники. Това се случи, след като миналия месец се опита да избяга от полицейска кола, а накрая я блъсна. Освен това по време на акцията служителите на реда го забелязали да изхвърля съмнителни топчета през прозореца на своя автомобил, които подозирали, че са наркотици.

Петър неведнъж е бил забъркван в скандали с дрога. Преди време дори бе разбита собствената му лаборатория в Бургас. С батко му Димитър отдавна не са близки заради непрестанните изцепки на по-малкия от братята Рачкови. Въпреки това актьорът преживявал драматично петненето на фамилията им. Той се притеснявал и заради състоянието на родителите си, които са на възраст и още по-трудно изживяват криминалните прояви на по-малкия си син.

От две години насам бащата на братя Рачкови – Минко, е с разклатено здраве и неведнъж постъпвал в болница. Съпругата му Станка пък приемала успокоителни след всяка скандална проява на Петър. Тревогите около семейството се отразявали зле и на здравето на 48-годишния актьор. Колегите му непрекъснато го съветват да намали темпото и емоцията, защото хипертонията не е шега. Комикът обаче не си обръщал необходимото внимание и неглижирал проблема, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар