Васил Найденов проговори за трагедията

Гласувайте за статията

Той не успял да се сбогува с Людмила

Иконата на родната естрадна музика Васил Найденов, проговори за сполетялата го трагедия.

Той все още не може да се примири с мисълта, че първата му голяма любов вече не е измежду живите.

Васил Найденов

Той не успял да се сбогува с Людмила

Припомняме, че в началото на април от този свят си отиде Людмила Котарова. С нея изпълнителят на „Телефонна любов“ е имал много силна платоническа любов в ученическите си години.

Звездата на поп сцената не е успял да се сбогува с някогашната си приятелка, тъй като дълго време преди смъртта й двамата не се били чували.
„Бог да я прости! Не я бях чувал доста време, живеела е в Чехия. Като ученик в трети клас в днешната френска гимназия мен, Людмила и още няколко деца ни поканиха да участваме в първия филм на Невена Коканова – „Бъди щастлива, Ани“.

Снимахме в Киноцентъра, от там получих своя първи хонорар. Купих си с парите колело, нов черно-бял телевизор, а останаха и за почивка на море. Людмила беше най-красивото момиче в нашия клас. Бяха я сложили на първия ред с чиновете, а аз бях по-назад – може би не съм бил толкова хубав. Учехме заедно до 8 клас, после пътищата ни се разделиха“, признава с тъга Васил Найденов в интервю пред столичен таблоид.

В последните години първата голямата любов на певеца е работила към Българския културен институт в Братислава. Нейни близки разкриват, че е била личен преводач на премиера Бойко Борисов по време на визитите му в Словакия. Людмила е родом от Ямбол, а в ученическите им години за сърцето на красавицата Васил Найденов е водил люто съревнование със свой съученик. Двамата приятели дори неведнъж стигали до скандал помежду си за това кой е по-достоен за красивата Люси, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар