Не е за вярване! Сашо Кадиев си призна!

Гласувайте за статията

Развитието тепърва предстои

Мнозина не могат да повярват, че Сашо Кадиев най-накрая се осмели да си признае, че има ново гадже.

Припомняме, че той приключи окончателно отношенията си с Таня Тончева, която е майка на дъщеричката му Катерина.

Сашо Кадиев

Развитието тепърва предстои

В момента актьорът и тв водещ е на ваканция в Доминикана, където събира естествен витамин D в компанията на хубавото лятно време и новата му любов. Очаква се съвсем скоро двамата да грейнат в целия си блясък от снимка в профила му.

Всъщност за раздялата между Сашо Кадиев и Таня се говори активно в последната една година. До този момент обаче двамата така и не потвърдиха окончателно раздялата си.

Факт е и първата реакция на майката на Сашо Кадиев – Катето Евро. В профила си в социалните мрежи актрисата не пропусна да влезе в тона на сина си и неговото „Положението е Пунта Кана“ с репликата: „Положението е Кокаляне“.

Изглежда, че Катето Евро не приема много радушно решенията, които Кадиев взима за личния си живот. Освен това, както добре знаем – тя е много близка със снаха си Таня.
Как ще реагира на намеците на майка си Сашо Кадиев обаче, тепърва ще става ясно. Засега виртуалните познати на майка му са в изумление от това как така е предпочел да бъде толкова далеч точно в този момент и да пропусне фантастичните козунаци на майка си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар