Алекс Сърчаджиева остави всички без думи

Гласувайте за статията

Тя ще поеме щафетата в четвъртък

Алекс Сърчаджиева остави всичките си фенове без думи.

Оказва се, че на зрителите на предаването „Семейни войни“ им предстоят множество забавни моменти и изненади през месец май.

Популярни личности ще се изявят като гост-водещи. Те ще заемат за кратко мястото на Цветомир Иванов в семейната игра, съобщиха от Нова телевизия.

Алекс Сърчаджиева

Тя ще поеме щафетата в четвъртък

През май в епизодите на предаването всеки от тях, заедно с участниците, ще търси най-популярните отговори на въпроси от нашето ежедневие в рамките на пет рунда от играта.

Началото поставя емблематичният водещ на „Семейни войни“ – Дидо Мачев в първите два специални епизода през следващата седмица. Щафетата в сряда ще поеме любимецът на зрителите – актьорът Малин Кръстев. След него мястото на гост-водещ предстои да заеме чаровната Алекс Сърчаджиева. Припомняме, че тя се превъплъти в д-р Габриела Димова в последния сезон на медицинската драма „Откраднат живот“.

В два епизода шоуменът Къци Вапцаров, който тази пролет е участник в шоуто за звездни преобразявания „Като две капки вода“, ще се завърне в амплоато на водещ, този път на „Семейни войни“.

Още любими лица също ще вземат участие – Ненчо Балабанов, чиито приключения зрителите следят с интерес в “All Inclusive”. Един от панелистите в „На кафе“ – Кристина Патрашкова, както и кулинарният гуру шеф Иван Манчев също ще се изявят като гост-водещи на „Семейни войни“.

В поредицата от изненади ще се включат още актьорите Тончо Токмакчиев и Румен Угрински, изпълнителите Криско, Дара, Кали и Емануела, шоуменът Иво Танев и топмоделът Маги Сидерова, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар