Принц Уилям побесня и…

Гласувайте за статията

Задават се тежки времена за Съсексови

Запознати издават, че принц Уилям е бесен на Меган Маркъл и по всяка вероятност ще й разкаже играта.

Те твърдят, че принц Уилям никога няма да прости на Меган Маркъл.

Уилям

Задават се тежки времена за Съсексови

Принц Уилям е бил ядосан на Меган, още преди тя и Хари да дадат интервюто за Опра Уинфри. Припомняме, че във въпросното интервю бяха направени много разкрития за кралското семейство.
Когато принц Чарлз стане крал на Великобритания, може Меган и Хари официално да бъдат изключени от семейството, пишат от „The Sun“.

Принц Чарлз отдавна иска да намали монархията

„Принц Чарлз отдавна иска да намали монархията, за да спести разходи. Целта му е да направи така, че хората да си заслужават парите, които получават от данъкоплатците. Представям си, че това може да стане, когато Хари и Меган бъдат премахнати като членове на кралското семейство“, споделя Анджела Левин, кралски биограф.

Скоро стана ясно, че принц Хари и принц Уилям не са провели продуктивни разговори, когато Хари се прибра в Англия за погребението на дядо си – принц Филип. Основните страхове на кралското семейство били свързани с това, че подробности за разговорите веднага ще изтекат в медиите.

Припомняме, че според някои разговорът между двамата братя след погребалната служба на принц Филип бе сигнал, че отношенията между тях са започнали да се размразяват, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар