Драгана Миркович посреща Великден в истински палат (Вижте луксозния дом на певицата – Снимки)

Гласувайте за статията

Драгана Миркович посреща Великден в цял палат

Известната сръбска певица Драгана Миркович ще отпразнува големия християнски празник Великден в луксозния си дом в Австрия. Певицата, която е известна с луксозния си начин на живот, този път определено успя да смае с новия си си дом. Изпълнителката показа двореца във Виена, който е пъстра смесица от балкански и западноевропейски стил.

Миркович, която бе гост и в „Гласът на България“ преди няколко години, чества Великден по православния канон. И не пропусна да покаже как се е подготвила специално за празниците. Определено имаше какво да покаже, коментират запознати.

Тя успя да боядиса и декорира великденските яйца още в четвъртък и сподели снимки от крайния резултат в социалните мрежи. Миркович предизвика всеобщо възхищение с яйцата, но не само те предизвикаха интерес и внимание у околните, пише skopje24.mk.

И докато бе засипана от похвали за красивите яйца, феновете й обърнаха внимание на друг детайл. А именно — как е декорирала дома си. Миркович, подобно на повечето си колежки, избягва да показва жилището си. Луксът, в който живее е обществена тайна, но певицата упорито крие подробности за дизайна и обзавеждането на дома си. Затова и обзавеждането на Versace предизвика такова вълнение у всички.

Припомняме ви, че Драгана от години живее във Виена със съпруга си Тони и децата Марко и Мануела.

Драгана Миркович очарова с палата си сн. Инстаграм

Драгана Миркович очарова с палата си сн. Инстаграм

Изпълнителката реши да напусне Сърбия и да се премести в Австрия, след като кариерата й започна да залязва. Отделно се говореше, че синът й е силно увлечен по известна моделка, а звездата не бе очарована от тази връзка. Затова, когато й се отдаде възможност да замине, не се поколеба да го направи. Към днешна дата певицата се носи на крилете на семейното щастие. А в имението в Австрия се чувства като истинска принцеса със собствен дворец. Обзаведен наистина като в приказките.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар