Изплува таен детайл от погребението на принц Филип (Новината смая и кралското семейство)

Гласувайте за статията

Таен детайл от погребението на принц Филип видя бял свят

Погребението на принц Филип продължава да буди недоумение и изненади у мнозина. Въпреки че протече в крайно опасно обстановка на пандемия, херцогът бе планирал всеки един детайл от него. И имаше изненади дори за членовете на кралското семейство.

В последните дни херцогът заяви, кого желае да „види“ на помена си, организира всеки детайл, но не спомена факта, че е предвидил нещо специално. А именно – тайна кула, която е била определена за един много специален човек. Странен детайл, който убягна от очите на мнозина. А накрая изненада и членовете на кралското семейство, които останали шокирани, когато научили истината.

Става дума за едно наистина изненадващо действие – а именно – осигуряването на таен фотограф, който да заснеме цялата церемония. Предвид факта, че Филип не обичаше пресата приживе, изборът му на фотограф за погребението и то в близост до входа, шокира близките му, пише „Блиц“.

80-годишния Артър Едуардс – близък до двореца и кралското семейство, получил привилегията единствен да запише миговете на сбогуване с принца.

„Когато ковчегът му бе внесен в параклиса, това беше последният ми поглед към човека, който бях снимал в продължение на 40 години, невероятен човек“, споделя още Едуардс.

Самият той признава, че е бил доста шокиран от решението на Филип да му организира тайник и то на открито, за да снима всичко.

Едуардс разкрива, че Уилям и Хари не са се погледнали дори веднъж по време на погребението. И е цяло чудо, че Кейт е успяла да накара двамата братя да говорят след погребението и да разчупят ледовете.

Таен детайл от погребението на принц Филип изуми всички сн. Инстаграм

Таен детайл от погребението на принц Филип изуми всички сн. Блиц

„Това беше знак, за който се молих, което означава, че има надежда за помирение в Уиндзор Хаус“, споделя Едуардс. И допълва, че за него е било изключително трудно да се сбогува с принц Филип по този начин. Но го направил с достойноство – заснемайки последния му път.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар