Наум Шопов стана шеф на собствената си тъща! (още подробности)

Гласувайте за статията

Наум Шопов нарежда на тъща си!

Наум Шопов e станал шеф на тъща си Анжела Славова. Звездата от сериала „Откраднат живот“ е назначен за управител на фирмата, в която тя е съдружничка с дъщеря си Теа Минкова, пише вестник  „Телеграф“.

Наум Шопов

Наум Шопов стана шеф на тъща си

Двете дами са регистрирали фирмата си „Ин майнд“ още през 2019 г. В съдебната регистрация те са посочили, че ще извършват дейност в областта на изкуството и културата; обучителни услуги, различни от предвидените в закона, за които се изисква разрешение или лиценз; рекламни и маркетингови услуги; както и всяка друга дейност, позволена от закона.

За първата година от функционирането си са декларирали приходи от 54 000 лв., показва справка в Търговския регистър. През лятото на 2020 г. обаче тъщата се е оттеглила от управлението на компанията и за шеф е назначен известният като д-р Тасев от медицинската поредица на Нова тв.

От година Наум Шопов върти още една фирма – „ИмамЧовек.БГ“. На същия адрес в интернет се намира и платформата за работа, в която към момента се предлагат 2750 услуги, а броят на регистрираните потребители е над 7000.

Актьорът е съдружник с Манол Бояджиев, който е работил в голяма застрахователна компания, а в момента има оранжерия и е управител на соларно дружество.

Името на общия им проект е взето от заглавие на песен на Ицо Хазарта. Работата по сайта е отнела повече от година на актьора, заради което той е свел до минимум изявите си в социалните медии.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар