Бившата жена на Борисов е усвоила махленския му речник! (виж тук)

Гласувайте за статията

Бившата на Бойко Борисов сащиса мрежата!

Бившата жена на премиера в оставка Бойко Борисов д-р Стела Костова, изрази възмущението си към Слави Трифонов и неговите подчинени в социалната мрежа Фейсбук.

Борисов

Бившата на Борисов все още му импонира

Впечатление прави, че речникът й е доста грозен за една жена с претенции и положение в обществото. Често в социалните мрежи доктор Костова споделя анализи на експери, журналисти и общественици, с които е съгласна.

Под една от последните публикации на писателя Христо Стоянов към новите депутати, тя дискутира появата на Трифонов на политическия небосклон със своя приятелка.

„Адмирации за поста !!! Шоуменът даже не благоволи да се изправи като всички. Закле се седнал (това никой не го отрази)… Сценаристът е пропуснал да му напише какво да прави, тъй като е бил доста зает да пише своето нелепо изказване. Нямам думи за злобата, която цареше в цялата зала“ пише приятелка на Стела Костова.

„Да долнопробното поведение, абсолютно им приляга и отговаря на същността им“, отговаря лекарката.

Въпреки че са разведени от години доктор Костова подкрепя всички решения на своя бивш съпруг. През миналото лято докторката бе възмутена от действията на протестърите в центъра на София, а езикът й беше също така просташки, което силно контрастира с нейната външност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар