Майката на Кейт Мидълтън възпитава внуците си да уважават природата

Майката на Кейт Мидълтън, 66-годишната Карол Мидълтън, отгледа успешно три деца и сега се фокусира върху внуците си - 7-годишния Джордж, 5-годишната Шарлот и 3-годишния Луи, наследници на Кейт и принц Уилям, както и 2-годишният Артър и новородената Грейс - деца на Пипа и Джеймс Матюс.

Градинарство и правилно хранене

Карол наскоро сподели тайната за това как успява да накара малките деца да се интересуват от градинарство и правилно хранене. "Опитвам се да извадя собствените си лопати и саксии предварително, за да започнат веднага", споделя Мидълтън в интервю за списание "Saga". "Няма смисъл да се суетите, да освобождавате пространството и да се опитвате да намерите правилното оборудване - по този начин те ще загубят интерес. Много е важно да възпитавате у децата уважение към природата... Копаенето на картофи е забавно на всяка възраст. Ние отглеждаме също моркови, цвекло и лук. Няма по-добър начин да насърчите децата да ядат здравословни храни, от това да им покажете как храната расте".

Основна роля във възпитанието на децата

Експертите добавиха, че при възпитанието на Джордж, Шарлот и Луи основната роля е отредена на Карол и Майкъл Мидълтън, които не са ограничени от строги правила и кралски протоколи. "Всички смятат, че кралското семейство неизбежно ще има по-голямо влияние върху децата, но в действителност това не е така. Те имат много формалности, роби са на навиците си", сподели Том Куин в британската програма "Когато Мидълтън се срещна с монархията". [caption id="attachment_664858" align="aligncenter" width="236"]Майката на Кейт Мидълтън учи внуците си да уважават природата сн. Инстаграм/ kensingtonroyal Майката на Кейт Мидълтън учи внуците си да уважават природата сн. Инстаграм/ kensingtonroyal[/caption] Джени Бонд добави: "Понякога има напрежение относно това кой е по-вероятно да види внуците. Кейт винаги се обръща към Карол за помощ и съвет, тя предлага да се съберат с децата, преди да се срещнат с Чарлз и Камила", предават от tialoto.bg.