Принцеса Даяна сдобрява синовете си

Гласувайте за статията

Уилям и Хари са на път да разтопят ледовете заради своята майка

Въпреки че през последните месеци отношенията между братята Уилям и Хари са изключително обтегнати, те са на път да заровят томахавките, за да почетат паметта на покойната си майка.

Публична тайна е, че двамата са изключително привързани към „принцесата на народа“. В нейна памет братята са решили да покажат сватбената ѝ рокля, за първи път от 25 години насам.

Тоалетът ще бъде показан на временната изложба на историческите кралски дворци в двореца Кенсингтън и синовете на покойната принцеса вече са дали съгласието си за това.

Легендарната сватбената рокля на Даяна от копринена тафта с буфан ръкави, дантелени волани, панделки и 7,6-метров шлейф, инкрустиран с пайети, ще е основната атракция на изложението. То ще отвори врати в оранжерията на бившия лондонски дом на принцесата на 3 юни и ще продължи до януари 2022 година.

Точно за 151 000 британски лири (210 000 долара) бе оценена роклята на Даяна миналата година. Тя е дело на дизайнерите Дейвид и Елизабет Емануел.

Миналата година Дейвид Емануел сподели спомените си от работата си с принцеса Даяна. Тя беше красива жена, не само отвън, но и отвътре. Не става въпрос само за рокля, външен вид или мода. Беше наистина много мила, каза той.

Дейвид разкри още, че е наел бижутер, който да пришие мъничка златна подкова към роклята за късмет, което изненадало Даяна.

Разказахме й за това в деня на сватбата. Тя не знаеше за подковата за късмет и беше много трогната, разказва дизайнерът.

На 1 юли Хари трябва да лети до родината си, за да присъства на събитието за откриването на скулптурата на принцеса Даяна в двореца Кенсингтън. Там той отново ще се срещне със семейството си, пише Марица.бг, позовавайки се на standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар