Рачков зарадва феновете си с тази новина

Гласувайте за статията

Феновете на Рачков ликуват след тази новина

Любимецът на зрителите Димитър Рачков ще зарадва феновете си на живо в различни градове из страната. Той съобщи, че турнето, което е планирал, тръгва през лятото. Тогава актьорът ще отсъства от Нова тв.

Засега Рачков има намерение да гостува със „Забраненото шоу на Рачков“ в три града. Във всеки от тях ще излезе на сцената обаче в два поредни дни.

Програмата стартира в Пловдив, където комикът ще излезе на сцената на 16 и 17 юни. Мястото на срещата му с публиката е Античният театър. Седмица по-късно (22 и 23 юни) Рачков ще е във Велико Търново, където ще се поклони в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Последни към момента ще го видят феновете му във Варна. Те ще имат възможността да го гледат на живо на 25 и 26 юни в Двореца на културата и спорта.

„Има събития, които не са за изпускане и си заслужават! Искаш да научиш повече за „кухнята“ на нишката, която ни свързва със света около нас – телевизията? Готов ли си за много забавление и отговори? Димитър Рачков ще те въведе в света на ефира!“, споделят организаторите на турнето.

Рачков сподели със зрителите, че вече е сигурно, че това лято ще се срещнат в Пловдив, Велико Търново и Варна, пише Марица.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар