Любовницата на Борисов: Аз съм нежна и артистична жена! (още подробности)

Гласувайте за статията

Спряганата за любовница на Борисов с разкрития за себе си!

Христина Бобокова, съпруга на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков и нарочена от някои медии, че е направила скандалните снимки с чекмеджетата от дома на Бойко Борисов, проговори пиарски за списание „Жената днес“.

Борисов

Любовницата на Борисов била нежна дама

Рекламирата се като дама, запалена по изкуството, която лансира скандалната Ода Жон и акциите с инсталации от луканки в Националната галерия, е предприела акция за чистене на репутацията, пише столичен вестник.

Пловдивчанката, която е дипломиран изкуствовед и колекционер на арт произведения, е в окото на медиите от година, В края на 2020 мъжът й и брат му Атанас Бобоков, собственици на „Монбат“ и „Приста Ойл“, бяха арестувани по разследване за участие в организирана престъпна група за злоупотреби с отпадъци. Проблемите им с прокуратурата продължават и до днес, а междувременно Христина Бобокова беше свързана както с Васил Божков, така и с Бойко Борисов.

Семейство Бобокови е в топли отношения с избягалия в Дубай хазартен бос и неговата жена Елена Динева, с които често пътуват на скъпи воаяжи по света. Когато плъзна мълвата, че Бобокова би могла да е въпросната Мата Хари, заснела жилището на премиера, съпругът й Пламен Бобоков емоционално я защити в ефир и й се обясни в любов.

Близо година след скандала Христина дава захаросано интервю за женско списание, в което споделя творческите си планове, свързани с изкуството. В изповедта си се самопредставя за радетел за родната култура, отдадена майка и съпруга, но и жертва на корумпираната система. Бобокова говори със самочувствието на изкуствоведи от ранга на проф. Аксиния Джурова и дискутира проблемите в българското изкуство.

Най-силни страсти у нея разпалва Законът за културното наследство от миналата година, който пряко касае дейността на частните музеи, на какъвто тя e управител, а това е „Нумизматичен музей Русе“.

С особена охота ефектната съпруга на Пламен Бобоков обсъжда и темата за майчинството, трудностите пред съвременната жена, като в почти всеки свой отговор прави препратка към изкуството. И за да бъде напълно завършен перфектният й образ, разказва мила история от детските години за първите си опити да прави сладкиши с майка си.

Очевидно темата за храната и до днес заема важно място в живота на Христина. Паметливи припомнят, че изкуствоведката, притежаваща редица дипломи и тапии, е страстна почитателка на спорната художничка Ода Жон, която нахрани гостите на свой пърформънс с шпек. Преди две години Ода Жон хвърли в истински шок арт гилдията, след като изложи женска фигура, направена от месо и салами, в балната зала на Царския дворец.

Бобокова пък даде финансово рамо на твърде противоречивата идея на Ода – нейна скулптура да бъде монтирана на различни места в страната. Разбиращата от култура и изкуство, Христина е известна и като ценител на творбите на бистра Льошавалие, Недко Солаков и Кокимото, който всъщност е Калоян от Варна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар