Принц Хари може и да не се върне повече във Великобритания след студеното посрещане от роднините

Принц Хари бил силно "шокиран" от изключително "студеното посрещане", което получил от кралското семейство, когато се върнал в родината си за погребението на дядо му принц Филип, научихме от vesti.bg. Кралски експерт твърди, че това дори може да накара Хари, да отмени пътуването си от САЩ през юли, което беше планирано отдавна, пише "Дейли Мейл".

Откриване на статуя на Даяна

35-годишният херцог на Съсекс, който живее в огромно имение в Санта Барбара, Калифорния със съпругата си Меган Маркъл и 1-годишният им син Арчи, трябва да се върне в Англия за откриването на статуя на майка му принцеса Даяна. Пътуването обаче е под въпрос, а експерт споделя: "Някои членове на кралското семейство го посрещнаха толкова студено, когато се върна за погребението на принц Филип, че вероятно е бил шокиран".

Удобно извинение

Възможно е принц Хари да използва раждането на второто му дете, което трябва да се роди точно през лятото, като "удобно извинение" да не се срещне със семейството. Очаква се второто дете на принца и съпругата му Меган Маркъл да се появи на бял свят в края на юни или началото на юли. Според светски хроникьори има голяма вероятност бебето да се появи около 1-ви юли, когато ще се навършат 60 години от рождението на покойната му баба Даяна. [caption id="attachment_664759" align="aligncenter" width="300"]След погребението на дядо си принц Хари може никога повече да не се върне във Великобритания сн. Инстаграм/ sussexroyal След погребението на дядо си принц Хари може никога повече да не се върне във Великобритания сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Статията на принцеса Даяна трябва да отбележи 20 години от смъртта й и да отдаде почит на позитивното й влияние във Великобритания и по целия свят. Тя ще бъде поставена в градините на двореца Кенсингтън на 1-ви юли 2021-ва година, предават от edna.bg.