Бритни Спиърс ще свидетелства в съда срещу баща си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Бритни Спиърс застава срещу баща си на 23-ти юни

Бритни Спиърс поиска да свидетелства в съда за попечителството, което контролира живота и финансите й от тринадесет години, съобщиха Асошиейтед прес и АФП, цитирани от БТА.

Адвокатът, определен от съда да я представлява, каза по време на изслушване в Лос Анджелис, че звездата е изразила желание да даде показания и съдия Бренда Пени е насрочила съдебно изслушване за 23-ти юни. Адвокатът не уточни какво възнамерява да разкрие Спиърс.

Това ще бъде първата изява в съдебна зала на 39-годишната поп певица от повече от две години. През 2019-та година тя свидетелства на закрито заседание.

Съдия Пени може да закрие за медиите и обществеността и заседанието през юни. Спиърс обаче настоява за повече прозрачност на съдебния процес и документите, свързани с попечителството над нея.

През август миналата година певицата подаде молба в съда в Лос Анджелис баща й да не бъде назначен отново за неин попечител, а вместо него тази роля да бъде поверена на мениджъра й Джоди Монтгомъри.

Джейми Спиърс беше определен за попечител на певицата през 2008-ма година заради притеснения за психичното й здраве. Той временно се отказа да контролира личните й дела през 2019-та година по здравословни причини.

Бритни Спиърс ще свидетелства в съда за попечителството на баща й над нея сн. Инстаграм

Бритни Спиърс ще свидетелства в съда за попечителството на баща й над нея сн. Инстаграм

Някои фенове на певицата се притесняват, че неговото попечителство й е било наложено и водят кампанията #Освободете Бритни, като организират протести пред съда преди всяко заседание, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар