Принц Чарлз обмисля сериозни промени в монархията

Принц Чарлз обмисля сериозни промени в монархията. Голяма промяна предстои в кралското семейство. След смъртта на принц Филип, неговият син - принц Чарлз, основният наследник на британския трон, иска да извърши сериозна инвентаризация и да намали разходите на британските данъкоплатци за представители на монархията.

Привилегии

Освен него и съпругата му Камила, само принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата си ще запазят кралските задължения и привилегии. Други членове на семейството ще трябва да намерят собствени източници на доходи.

Намаляване на монархията

"Принц Чарлз отдавна иска да намали монархията и да накара хората да си извоюват парите на данъкоплатците", каза биографът Анджела Левин пред talkRADIO. "Предполагам, че това може да се случи, когато Хари и Меган бъдат изгонени от семейството... Кралицата отдавна иска да запази външните граници извън сантименталността. Ясно е, че на нейната възраст човек не иска големи промени, но Чарлз е решен да ги има и той ще ги постигне".

Скандално интервю

Херцогът и херцогинята на Съсекс изглежда изгориха всички мостове чрез скандалното интервю с Опра Уинфри. В него те обвиниха кралското семейство в расизъм и бездействие на фона на тормоза им в британската преса.

Първи стъпки към помирение

На погребението на Филип обаче Хари се събра отново с баща си и по-големия си брат принц Уилям и много техни близки отбелязаха първите стъпки към помирението. Наскоро стана известно, че се подготвя за издаване актуализирана версия на книгата "Намиране на свобода", гръмка биография на Хари и Меган Маркъл, написана от журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран. [caption id="attachment_664726" align="aligncenter" width="271"]Принц Чарлз намалява разходите на монархията сн. Инстаграм/ clarencehouse Принц Чарлз намалява разходите на монархията сн. Инстаграм/ clarencehouse[/caption] Източници от Бъкингамския дворец смятат, че "книгата няма да помогне" за спасяването на връзката на Меган и Хари с кралския двор, особено след интервюто пред Опра, предават от tialoto.bg.