Второто дете на Меган Маркъл и принц Хари се ражда на рождения ден на баба си Даяна?

Принц Хари и Меган Маркъл очакват второто си дете и изчисленията на светските хроникьори показват, че има голяма вероятност бебето да се появи около 1-ви юли, когато ще се навършат 60 години от рождението на покойната му баба Даяна (1961-1997). Младото семейство съобщи за бременността на Св. Валентин (14-ти февруари), няколко дни след като папарашки снимки разкриха наедрелия корем на Меган. Предполага се, че при съобщаването на важната новина тя е била в петия месец от бременността, което означава, че детето би трябвало да се роди през втората половина на юни или началото на юли. Бившата актриса роди първия си син Арчи на 6-ти май 2019-та година, като според биографичната книга "Finding Freedom" детето се е появило на бял свят 8 дни след термина.

Деца

По време на интервюто с Опра Уинфри двойката разкри, че очаква "момиченце през лятото". В същия разговор те заявиха, че не планират да имат повече деца. Принц Хари призна, че би било чудесно да имат едно момче и едно момиче, както и че семейство от четирима е перфектната комбинация.

Име за бебето

Хари и Меган не са загатвали какво име ще дадат на дъщеричката си. Има голяма вероятност те да отдадат почит на покойната Даяна, както и на кралицата, по примера на принц Уилям и Кейт Мидълтън, които кръстиха второто си дете Шарлот Елизабет Даяна. [caption id="attachment_664700" align="aligncenter" width="295"]Меган Маркъл ражда второто им дете с Хари на рождения ден на принцеса Даяна сн. YouTube Меган Маркъл ражда второто им дете с Хари на рождения ден на принцеса Даяна сн. YouTube[/caption] Все пак трябва да припомним, че при избора на име за сина си Меган и Хари не вложиха подобна символика. Второто име на сина им Арчи е Харисън, което на английски означава буквално "син на Хари", предават от ladyzone.bg.