Фики и съпругата му Гюлджан ремонтират дома си в очакване на втори наследник

Фики Стораро ще става баща за втори път. Очаква се неговата съпруга Гюлджан, която го дари с момче през 2018-та година, да роди през предстоящите топли месеци. Преди щастливото събитие младото семейство ремонтира дома си.

Нов детски кът

Те са решили да направят нов детски кът, като дизайнът ще бъде по идея на майката, писа "Телеграф". Още през февруари тръгнаха слухове, че в звездното семейство ще проплаче бебе. Те се засилиха и от факта, че през март Фики се отказа от щурия купон за рождения си ден и отбеляза личния си празник в компанията на най-близките си.

Суеверие

Новината за бъдещото пеленаче още не е потвърдена от нито един член от семейството. Близки обаче издават, че от суеверие всички подробности са обвити в мистерия. За да не предизвика зли очи, Гюлджан е деактивирала своите профили в социалните мрежи Фейсбук и Инстаграм, а певецът избягва да споделя общи кадри със своята любима, предават от hotarena.net.

Победа

Снощи Фики завоюва поредната победа в шоуто за имитации "Като две капки вода" с образа за Рей Чарлз и брилянтното изпълнение на песента "Living For The City". "Не съм очаквал да спечеля, защото образа на Рей Чарлс е много труден за имитация. Може би това, че много обичам този велик артист и го направих и изпълних с цялото ми сърце ми донесе успех", споделя минути след финалното изпълнение певецът. Фики неведнъж е казвал, че с участието си в шоуто за имитации и влизането в толкова много и разнообразни образи, сбъдва свои мечти - да се докосне до големи артисти от световната музикална сцена.

Сбъднати мечти

"Успявам да се зарадвам на сбъднатите си мечти и това се дължи на всички хора, които ни гледат в залата и пред малките екрани. Те ми дават мотивация", признава изпълнителят за "На кафе".

Подготовка

Певецът винаги подхожда много сериозно към всеки един от своите образи. Тази седмица той споделя, че част от подготовката ми е била свързана с това да гледа няколко пъти филма за Рей Чарлс, където главната роля е поверена на Джейми Фокс. От лентата той е извадил поука за себе си. [caption id="attachment_664654" align="aligncenter" width="300"]Фики и Гюлджан очакват второ дете сн. hotarena.net Фики и Гюлджан очакват второ дете сн. hotarena.net[/caption] "Човек никога не стига лесно до върховете си, но винаги трябва да се бори с живота и трудностите. Също така, трябва да вярваме и да бъдем със семействата си, защото това е най-важно", казва с усмивка Фики, пише nova.bg.