Ето защо Христо Стоичков не покани майка си в шоуто на Рачков! (виж тук) Преглеждания: 2485

0
Оценете този post

Христо Стоичков не покани майка си, брат си и сестра си при Рачков!

Футболната легенда Христо Стоичков все още е в сложни отношения с най-близките си роднини. Вместо жестоката криза заради пандемията от коронавирус да го помири с майка му Пенка, брат му Цанко и сестра му Петя, семейните им отношения са все така сложни.

Христо Стоичков
Христо Стоичков не е в близки отношения с родата си

В неделя вечерта Камата бе специален гост във „Вечерното шоу на Рачков”. От екипа му предложили да покани семейството си и да излязат заедно на сцената. Осигурили място и за най-близките му роднини, както процедират с всички свои ВИП гости в шоуто.

Героят от световното в САЩ през 1994 г. потвърдил, че ще участва заедно с двете си дъщери Михаела и Христина, както и с внучката си Миа.

„Няма нужда да каним майка ми, брат ми и сестра ми. Какво ще ги разкарваме до София, ще ме гледат по телевизията”, отклонил поканата вместо тях Камата.

По време на разговора си с Митко Рачков единственият ни носител на Златната топка говори на най-различни теми. Разказа, че от 33 години е неразделен със съпругата си Мариана, но дума не обели за останалите си роднини, все едно не съществуват.

Майка му Пенка се държала храбро по време на пандемията на село. Тя живеела сама в Ясно поле, откакто бащата на Ицо – Стоичко, починал преди 6 години. В същото време Ицо давал мило и драго за тъщата си Пепа, която му е на сърце от самото начало на брака с Мариана.

Като разбрал накъде отиват нещата с коронавируса, Стоичков решил да я прибере в дома си в Маями. 80-годишната майка на съпругата му имала нужда от повече внимание и грижи, понеже попадала в най-застрашената група.

Освен това баба Пепа има затруднения с ходенето, тъй като навремето е минала операция за смяна на тазобедрената става, платена лично от зет й, пише вестник Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.