Дженифър Лопес и Алекс Родригес отново заедно след като развалиха годежа (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вечерят заедно след раздялата

Сагата между Дженифър Лопес и Алекс Родригес очевидно продължава… Точно когато си помислихме, че двамата са се разделили окончателно, бившите годеници са били забелязани да вечерят заедно през уикенда в хотел „Бел Ер“ в Лос Анджелис, съобщава „Page Six“.

И ако това не ви звучи достатъчно изненадващо, ето още една любопитна подробност – това е същият ресторант, в който двамата са били на първата си среща.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес са били забелязани да вечерят в луксозния ресторант на 23-ти април – само осем дни след като обявиха, че са прекратили годежа си.

Дали това е била просто непринудена вечеря между добри приятели, които преди са били сгодени, или може би това е знак, че все още има надежда за отношенията им? Никой не знае, така че предстои да разберем.

Редица медии съобщиха, че Дженифър Лопес и Алекс Родригес са се разделили, след като се появиха слухове, че той има връзка с Мадисън Лекрой от „Южен чар“. Тогава двамата отрекоха раздялата, като казаха, че работят по изглаждане на отношенията си, предават от ladyzone.bg.

Малко след това Джей Ло и бившият бейзболист от Мейджър Лийг Бейзбол обявиха, че официално са прекратили годежа си. В общо изявление те написаха:

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вечерят заедно след като прекратиха годежа си сн. Инстаграм

Дженифър Лопес и Алекс Родригес вечерят заедно след като прекратиха годежа си сн. Инстаграм

„Осъзнахме, че сме по-добре като приятели и планираме да останем такива. Ще продължаваме да работим заедно и да се подкрепяме един друг в общите си бизнес проекти. Желаем всичко хубаво един на друг и на децата, които всеки от нас има. От уважение към тях единственото друго, което ще коментираме, е да благодарим на всички, които ни изпратиха мили пожелания“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар