Симона Загорова призна: Живеем с майка ми и с майката на Дани! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Симона Загорова родила малката Галина със секцио

Само преди няколко месеца Симона Загорова стана майка за първи път на малката Галина. Сега ежедневието на младата майка е посветено изцяло на дъщеричката й. Симона обаче не е забравила и своите фенове и заедно с грижите за Галина подготвя и много нови проекти.  „Всички се занимаваме с Галина. Стоим си предимно вкъщи заради пандемията.

Това в никакъв случай не означава, че не се работи интензивно по нови проекти. Дори напротив, всеки ден отделям време да бъда в студиото и да записвам. Подготвям изненади за феновете.

Развивам успешно и ютуб канала ми с най-различни поредици, клипчета, звукозаписи. Аз съм човек, обичащ много музиката. Цял живот съм се занимавала с това. Сега музиката, любовта към детето и семейството, си вървят ръка за ръка“, казва Симона, пише „Уикенд“.

Загорова признава, че раждането на първото й дете я е променило. „Да, чувствам се променена. Няма как да е иначе. Фокусът на живота ми вече е детето. Решила съм да споделям подробности с хората, които гледат ютуб канала ми. Ще направя влог за това как премина цялата ми бременност и раждането“, споделя дъщерята на Глория.

Симона разкрива, че е родила със секцио, но вече се е възстановила напълно от операцията. „Да, доста бързо стана. Вече нямам търпение да вляза в нормалния си ритъм на живот след самата бременност и чисто физическите трудности покрай нея. Иска ми се час по-скоро да имам възможност за среща с публика“, казва Загорова.

За бременността

Младата майка споделя също, че е изкарала лека бременност. „Изкарах доста спокойна бременност, не съм имала сериозни проблеми. Мъчеха ме предимно киселини. Имах и повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм.

Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си. А и много исках вече да видя малкото човече. През месеците на бременността си го представяш как ще изглежда и си нетърпелива да го гушнеш. Галина се роди с доста коса“, казва Симона.

Дъщерята на Глория обаче категорично отказва да разкрие колко килограма е качила по време на бременността. „Тази информация мисля да я запазя за себе си. В момента определено съм в добра форма. Остават ми още само 2-3 кг да сваля“, споделя Симона.

За да влезе отново във форма след раждането, младата майка се доверява на режима на д-р Емилова. „Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми“.

Сватба

Симона признава и че е готова да се види като булка, но засега на преден план е отглеждането на малката Галина. „Абсолютно съм окей да има сватба. Просто още не сме говорили по-сериозно на тази тема с Дани. В момента детето е на първо място. Животът е пред нас. Съдбата и Бог си знаят работата и ако трябва бракът да се случи, ще стане. Няма да имам нищо против, дори много ще се радвам“.

Симона споделя, че сега тя живеем заедно с майка си и майката на гаджето си – Даниел Милушев. „Доста се спекулира по този въпрос, а не разбирам защо толкова ги интересува хората. Там сме, където винаги съм си живяла. Заедно сме с майка ми и майката на Дани – в една къща, за да могат да се полагат най-адекватни грижи за бебето“.

Симона споделя и че Глория е много щастлива от появата на малката Галина. „Майка ми се чувства страхотно. Много е щастлива след появата на Галина. Определено няма как бебето да й казва баба, защото вече бабите не са това, което бяха едно време – не изглеждат като дами на преклонна възраст.

Симона Загорова призна, че живее с майка си и майката на гаджето си сн. Инстаграм

Симона Загорова призна, че живее с майка си и майката на гаджето си сн. Инстаграм

Майка ми и тази на Дани са на вид като тийнейджърки. Съвсем логично и разбираемо е, че дъщеря ни след време ще им казва „мами“ или „маминка“. Няма да й идва отвътре да се обръща към тях с „бабо“, предвид факта как изглеждат“, казва Загорова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар