Симона Загорова родила малката Галина със секцио

Само преди няколко месеца Симона Загорова стана майка за първи път на малката Галина. Сега ежедневието на младата майка е посветено изцяло на дъщеричката й. Симона обаче не е забравила и своите фенове и заедно с грижите за Галина подготвя и много нови проекти.  "Всички се занимаваме с Галина. Стоим си предимно вкъщи заради пандемията. Това в никакъв случай не означава, че не се работи интензивно по нови проекти. Дори напротив, всеки ден отделям време да бъда в студиото и да записвам. Подготвям изненади за феновете. Развивам успешно и ютуб канала ми с най-различни поредици, клипчета, звукозаписи. Аз съм човек, обичащ много музиката. Цял живот съм се занимавала с това. Сега музиката, любовта към детето и семейството, си вървят ръка за ръка", казва Симона, пише "Уикенд". Загорова признава, че раждането на първото й дете я е променило. "Да, чувствам се променена. Няма как да е иначе. Фокусът на живота ми вече е детето. Решила съм да споделям подробности с хората, които гледат ютуб канала ми. Ще направя влог за това как премина цялата ми бременност и раждането", споделя дъщерята на Глория. Симона разкрива, че е родила със секцио, но вече се е възстановила напълно от операцията. "Да, доста бързо стана. Вече нямам търпение да вляза в нормалния си ритъм на живот след самата бременност и чисто физическите трудности покрай нея. Иска ми се час по-скоро да имам възможност за среща с публика", казва Загорова.

За бременността

Младата майка споделя също, че е изкарала лека бременност. "Изкарах доста спокойна бременност, не съм имала сериозни проблеми. Мъчеха ме предимно киселини. Имах и повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм. Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си. А и много исках вече да видя малкото човече. През месеците на бременността си го представяш как ще изглежда и си нетърпелива да го гушнеш. Галина се роди с доста коса", казва Симона. Дъщерята на Глория обаче категорично отказва да разкрие колко килограма е качила по време на бременността. "Тази информация мисля да я запазя за себе си. В момента определено съм в добра форма. Остават ми още само 2-3 кг да сваля", споделя Симона. За да влезе отново във форма след раждането, младата майка се доверява на режима на д-р Емилова. "Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми".

Сватба

Симона признава и че е готова да се види като булка, но засега на преден план е отглеждането на малката Галина. "Абсолютно съм окей да има сватба. Просто още не сме говорили по-сериозно на тази тема с Дани. В момента детето е на първо място. Животът е пред нас. Съдбата и Бог си знаят работата и ако трябва бракът да се случи, ще стане. Няма да имам нищо против, дори много ще се радвам". Симона споделя, че сега тя живеем заедно с майка си и майката на гаджето си - Даниел Милушев. "Доста се спекулира по този въпрос, а не разбирам защо толкова ги интересува хората. Там сме, където винаги съм си живяла. Заедно сме с майка ми и майката на Дани - в една къща, за да могат да се полагат най-адекватни грижи за бебето". Симона споделя и че Глория е много щастлива от появата на малката Галина. "Майка ми се чувства страхотно. Много е щастлива след появата на Галина. Определено няма как бебето да й казва баба, защото вече бабите не са това, което бяха едно време - не изглеждат като дами на преклонна възраст. [caption id="attachment_664493" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова призна, че живее с майка си и майката на гаджето си сн. Инстаграм Симона Загорова призна, че живее с майка си и майката на гаджето си сн. Инстаграм[/caption] Майка ми и тази на Дани са на вид като тийнейджърки. Съвсем логично и разбираемо е, че дъщеря ни след време ще им казва "мами" или "маминка". Няма да й идва отвътре да се обръща към тях с "бабо", предвид факта как изглеждат", казва Загорова.