Опра призна: Изумих се когато Меган заговори за расизъм в кралското семейство!

Гласувайте за статията

Опра изненада с признание

Опра Уинфри изненада с признание. Тв водещата разкри, че признанията на Меган Маркъл за разисъм са я смутили и поставили в крайно неудобно положение. „Смаях се, когато каза, че кралското семейство е проявило расизъм. Не очаквах да стигне толкова далеч в изповедта си“, сподели тв водещата, пише „Дейли мейл“.

Тв водещата е категорична, че не е предполагала, че интервюто ще има такъв отзвук и ще предизвика такова вълнение в обществото. Тя казва още, че единствено е искала да даде възможност на двойката да разкаже историята си, по начин, който им позволява да бъдат „възможно най-верни на себе си“.

Експлозивното интервю предизвика истинска истерия и вълнение в социалните мрежи. А по време на разговора с Опра, Хари намекна за дълбок разкол между него и брат му, като каза, че връзката между тях е по-скоро „празно пространство, но се надява времето да оправи всичко“.

Благодарение на Кейт голямото помирение може и да се случи.

„Нямах представа, че ще има толкова силен отзвук. Изненадах се, че Меган и Хари бяха толкова отворени по време на интервюто. Подготвих се за признания, но не толкова емоционални“, казва още Опра.

На въпрос, дали е била „изненадана“, че Хари и Меган са били толкова открити в интервюто си, Опра признава, че е била наистина изумена.

И по-специално, тя признава, че е останала изумена, когато Меган заявила, че е „имало разговори с Хари за това колко тъмна може да бъде кожата на Арчи, когато се роди“, разказва още тв легендата.

Опра е изумена от интервюто с Меган Маркъл сн. Инстаграм

Опра е изумена от интервюто с Меган Маркъл сн. Инстаграм

Опра Уинфри е една от най-известните жени в САЩ. Тя е най-популярната тв водеща след Барбара Уолтърс, а интервютата й са знакови. Интервюто й с Меган и Хари обаче е на път да влезе в историята. То разтърси не само обществото, но и монархия. А на Уилям и Кейт им се налага да се справят с последствията след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар