Разкриха тайната за успешния брак на Кейт и Уилям (Какво ги крепи 10 години?)

Гласувайте за статията

Разкриха тайната на успешния брак на Кейт и Уилям

Кейт и Уилям разкриха тайната на успешния си брак. Повече от 10 години те са заедно и са невероятно щастливи. А причината за техния успех се крие в подкрепата, която си дават един на друг. Мнозина се опасяваха, че връзката им ще бъде сполятана от фаталната участ на Чарлз и Даяна. Но изненадващо това не се случи, а точно обратното – всеки намери опора в силните страни на другия, а не в слабостите му.

Кейт успя да задържи Уилям с търпение, сигурност и стабилност. А самият принц изненада всички, когато прие популярността на съпругата си и дори се радваше за нея. Всеизвестен факт е, че принц Чарлз се дразнеше на популярността на Даяна. И това бе едно от нещата, които проваляха брака им. Уилям се гордее, че Кейт е толкова популярна. А тя от своя страна безусловно го подкрепя във всичко.

„Принц Филип беше изключително мъдър, когато в деня на сватбата им ги погледна и каза на кралицата „Слава Богу, той не се отказа от нея!“, разкриват придворни. Кралската двойка демонстрира забележителен дух, класа и устойчивост на всички сътресения. А такива имаше и то повече от веднъж. Бягството на Уилям от семейния живот, опитът му да се отдалечи от кралските задължения, старанието на Кейт да водят нормален живот – това се оказа огромно предизвикателство за двореца. Дори първият им иконом напусна, когато се преместиха в Кенсингтън, защото „бяха прекалено тихи за двореца“. „Те са чудесни хора, но е направо срамота, че са толкова скромни“, казва той преди да се пенсионира. В сравнение с принцеса Маргарет, Кейт и Уилям несъмнено са тихи и скромни.

Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Кейт и Уилям сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Зад успеха на брака им обаче се крие и фактът, че те не си придават важност. „Те се държат като напълно нормални хора – усмихват се на всички, не си придават важност и се стараят да служат на народа си. Затова обществото ги обича“, казват приятелите им.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар