Алена: Друг дърпа конците на Слави Трифонов

Гласувайте за статията
Не смятам, че Слави Трифонов може да бъде успешен политик – категорична е астроложката Алена

„Смятам, че президентът Румен Радев е кукловодът. Дали да допусне създаване  на правителство на Слави Трифонов с поставени свои хора, което няма да остане в тайна и сривът ще е бърз, или трите мандата да останат неосъществени и бързо да се назначи служебно правителство, за да успокои обстановката в България, която продължава да ескалира в напрежение и може да избухне в безредици. Както много пъти вече съм писала, политическата година е на война“ – споделя в интервю за в. „Уикенд“ астроложката Алена.

На въпрос дали допуска, че Слави Трифонов може да е успешен политик, Алена отговаря: „Категорично не! Лидерският му потенциал е на ниво шоу със сценаристи и кукловоди зад него в политиката. Управлението на държавата иска качества, каквито той не притежава, поради което смятам, че ще направи всичко възможно (ако зависи единствено от него) да бяга панически от възможността да му се наложи да съставя правителство, дори ще я саботира. Освен това безброй пъти вече съм го исала – Трифонов има съдбовен път, изискващ от него да живее, да създаде дом, семейство извън България и всяка година много да пътува“ – отбелязва Алена.

В интервюто астроложката коментира и партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“.

„Казвала съм, че това е партия на омразата, която събира гласовете на мразещите заради самата омраза, неудовлетворените от живота, невежите, хората, на които все някой друг им е виновен за несгодите, неудачниците, които все чакат месията, за да има на кого после да крещят: „Разпни го!“. Партията на Слави е орисана на кратък политически живот“ – счита Алена.

Алена вещае политически крах за Слави

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар