Меган Маркъл направи първата стъпка за примирие Меган Маркъл не присъства на погребението на принц Филип, тъй като е в напреднала бременност и трябва да избягва дълги пътувания. Въпреки това бившата актриса се е свързала с кралица Елизабет II преди погребението, съобщи сп."Пийпъл". Меган Маркъл направи първата крачка за примириеПоловинката на Хари е гледала траурната церемония от дома си в Монтесито. Самият той пътува до Великобритания за погребението на дядо си херцогът на Единбург, който почина на 9 април на 99 години и беше погребан на 17 април в Уиндзор. Източник на изданието споделя, че Меган е разговаряла с Хари преди погребението на дядо му. Тя и Арчи са разговаряли и с кралица Елизабет II по-рано същата седмица.

 През февруари принц Хари сподели, че с Меган и сина им провеждат видеоразговори с кралицата и с принц Филип по време на пандемията.

"И баба ми, и дядо ми използват "Зуум". Така виждат как Арчи тича наоколо", каза Хари в шоуто на Джеймс Кордън. Хари се прибра в родината си за погребението на своя дядо. За пръв път след оттеглянето си, той се срещна с кралското семейство. В последното си интервю Хари сподели, че не среща подкрепа от страна на баща си принц Чарлз. Отношенията с брат му Уилям остават все така обтегнати. Принц Хари е имал поне два разговора насаме с баба си по време на пребиваването си в Уиндзор миналата седмица, съобщи междувременно "Мейлонлайн". Той е имал срещи и с баща си принц Чарлз и с брат си принц Уилям. Но Хари не остана в родината си за 95-ия рожден ден на баба си кралица Елизабет II на 21 април, въпреки че всички очакваха точно обратното, пише Марица.бг, позовавайки се на Vesti.bg.