Ева Веселинова се показа след раждането Ева Веселинова споделяше с подробности в социалните мрежи всеки миг от бременността си.

 Преди няколко дни експанелистката стана майка и е на седмото небе от щастие, защото може да прегърне двете си деца - момченце и момиченце. За пръв след раждането тя се показа в мрежата.

В момента Ева Веселинова е в отпуск по майчинство, но въпреки това качва от време на време по някое и друго клипче в профила си - заради подписаните за реклама договори с редица фирми. Ева Веселинова се показа след раждането (Фото)Впечатление прави, че тя е видимо уморена и недоспала. Външният й вид няма нищо с този, с който сме свикнали да я виждаме на кориците на списанията, пише show.blitz.bg. Но това е напълно нормално. Все пак тя стана майка преди броени дни. Малко преди да роди тя разкри истината за бащата на децата си. "Истината е, че приятелят ми е млад, красив българин, който ме обича и не се интересува от грозните писания. Той е прекрасен мъж - работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат", опроверга всички писания в медиите Веселинова в интервю за списание "9 месеца". Ексводещата разкри, че двамата с мъжа й са отделили две години само за тях - за пътувания, за любов и свобода преди да станат родители. И в един момент просто почувствали, че са готови за това. "Идва един момент, когато срещаш някого и си казваш: "Той ще бъде баща на децата ми!", споделя Ева, цитирана от БЛИЦ.