Ева Веселинова се показа след раждането (Фото)

Гласувайте за статията

Ева Веселинова се показа след раждането

Ева Веселинова споделяше с подробности в социалните мрежи всеки миг от бременността си.

 Преди няколко дни експанелистката стана майка и е на седмото небе от щастие, защото може да прегърне двете си деца – момченце и момиченце. За пръв след раждането тя се показа в мрежата.

В момента Ева Веселинова е в отпуск по майчинство, но въпреки това качва от време на време по някое и друго клипче в профила си – заради подписаните за реклама договори с редица фирми.

Впечатление прави, че тя е видимо уморена и недоспала. Външният й вид няма нищо с този, с който сме свикнали да я виждаме на кориците на списанията, пише show.blitz.bg. Но това е напълно нормално. Все пак тя стана майка преди броени дни.

Малко преди да роди тя разкри истината за бащата на децата си.

„Истината е, че приятелят ми е млад, красив българин, който ме обича и не се интересува от грозните писания. Той е прекрасен мъж – работи и се развива в своята професия. Бъдещият татко е добър човек, умен, мил, грижовен, любящ и ми помага страшно много, дори и в домакинската работа. Мога да разчитам за всичко на него. Сега е още по-внимателен, но и малко напрегнат“, опроверга всички писания в медиите Веселинова в интервю за списание „9 месеца“.

Ексводещата разкри, че двамата с мъжа й са отделили две години само за тях – за пътувания, за любов и свобода преди да станат родители.

И в един момент просто почувствали, че са готови за това.

„Идва един момент, когато срещаш някого и си казваш: „Той ще бъде баща на децата ми!“, споделя Ева, цитирана от БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар