Лили Иванова проговори за пророчеството на Ванга

Гласувайте за статията

Лили Иванова разкри какво й е предсказала Ванга

Лили Иванова не крие, че в живота си е плакала само три пъти.

Единия път, когато погребала баща си Иван, втория път на погребението на майка си Мария и третия път – след концерта й в парижката зала „Олимпия”, който се състоя преди 11 години. Това бе най-грандиозното събитие в живота й.

Но най-голямата драма в живота на певицата липсата на дете. През годините Лили многократно е получавала упреци, че е имала възможност да отгледа няколко деца, но не го е направила.

„Не, че не съм искала да имам деца. Не мога!”, разкривала е причината Лили.

В биографичната си книга „Истината”, написана от Мартин Карбовски, тя откровено споделя, че животът й е висял на косъм заради спонтанен аборт. Лили Иванова сподели, че двете й бременности са били извънматочни и втория път едва са я спасили.

„Лекарите ме оперираха със съмнение за апандисит, но когато ме отвориха, видяха, че имам кръвоизлив. Две операции ми направиха тогава, едната беше, като ми премахнаха маточните тръби. На третия ден без вода ме бяха оставили и аз ослепях. Бяха ме настанили в коридора. Оправиха ме на ръба”, разказва певицата в автобиографичната си книга.

Тя сподели и за пророчество на Ванга. Тя посетила пророчицата, когато била с Асен Гаргов, малко след като взели решение да узаконят връзката си. Но Ванга й предсказала, че ще бъде много нещастна с мъж като него.

„Не се жени повеке, трима мъжове ти стигат! Колкото пъти се жениш, все ке се развеждаш”, отсякла петричката Касандра. Певицата решила да я послуша.

Иван Пеев е единственият мъж, когото тя истински е обичала, въпреки че в живота си е имала куп любовно афери, пише Хотарена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар