Майката на Бритни Спиърс се противопостави на бащата на певицата (За какво се скараха?)

Гласувайте за статията

Майката на Бритни Спиърс се опитва да защити дъщеря си от алчните адвокати на бившия си съпруг

Майката на Бритни Спиърс – Лин Спиърс е недоволна от хонорара, поискан от адвокатите на бившия й съпруг. В съдебни документи, публикувани от сп. „People“, майката на 39-годишната Бритни Спиърс заяви, че адвокатската кантора на Джейми Спиърс, „Holland & Knight“, е поискала компенсация за услуги, които „не са били извършени добросъвестно за доброто“ на дъщеря й. Размерът на исканата такса е 890 хиляди долара.

Лин поиска да преразгледа разходите на адвокатите и част от тях незабавно да бъдат възстановени на Бритни. Според нея става дума за поне 224 хиляди долара, които са отишли за „обиколка на националните медии“.

Целта им била да се изчисти репутацията на Джейми, който стана персона нон грата поради нежеланието му да се откаже от ролята на пазител на Бритни. В допълнение Лин отбеляза, че фирмата на бившия й съпруг е поискала плащане за 628 часа, въпреки че само 385 часа са били одобрени предварително.

Бритни Спиърс се бори за свободата си дълго време, но засега безуспешно. Съдът не лишава Джейми от ролята на неин попечител, което задължение той изпълнява от 13 години. Поради настоящата ситуация, певицата отказва да изпълнява и да записва нови песни. Тя не иска баща й да продължава да печели пари от нея.

Майката на Бритни Спиърс се опитва да защити дъщеря си от алчните адвокати на бившия си съпруг сн. Инстаграм

Майката на Бритни Спиърс се опитва да защити дъщеря си от алчните адвокати на бившия си съпруг сн. Инстаграм

Самата звезда уверява феновете, че сега няма от какво да се притесняват. „Аз съм много добре. Щастлива съм, имам красива къща, прекрасни деца. Направих си почивка“, сподели в Инстаграм Бритни, отглеждайки двамата си сина – 15-годишния Шон и 14-годишния Джейдън. За момчетата се грижи баща им Кевин Федерлайн, който получава значителна издръжка от Спиърс, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар