Ева Веселинова родила близнаците в пълен лукс

Ева Веселинова стана майка на близнаци на 9-ти април. Това сподели тя в социалната мрежа. "Видях сърцето си извън тялото си! Прекрасните ми бебчета се родиха! Сърцето ми се раздели на две и всяка част от него стана самостоятелна, поемайки своята първа глътка живот!", написа развълнуваната млада майка. Блондинката не пропусна да благодари на целия екип, който се погрижил раждането й да мине безпроблемно. Тя разкри, че близнаците - момиче и момче, чиито имена все още не са известни, са се появили на бял свят в частна болница под зоркия поглед на едни от най-добрите акушер-гинеколози. Ева е родила чрез секцио - този метод е най-предпочитан, когато бременността е многоплодна. Веселинова е избрала предварително датата, на която са родени децата. Още преди няколко месеца тя се консултирала с астролог, за да разбере кога ще е най-подходящо да стане майка според планетните влияния. Говори се, че бебетата на Ева Веселинова са заченати инвитро. Това се потвърждава и от факта, че тя роди в клиника, която е предпочитана от много двойки с репродуктивни проблеми. Там работят едни от най-добрите специалисти по изкуствено оплождане.

Лукс

Веселинова дала живот на децата си в пълен лукс. Тя се изръсила за ВИП пакет, който излиза над 3 бона, а заедно с всички допълнителни изследвания - около 4. Тази сума обаче не е проблем за младата майка - говори се, че бащата на близнаците е заможен, а също така и щедър.

Татко на близнаците

Блондинката досега не е разкрила как се казва таткото на децата и как изглежда. Според слуховете той е доста по-възрастен богат грък, с когото  поддържали интимни отношения от години, пише "Уикенд". Твърди се още, че преди време баровецът купил просторен апартамент на изгората си в елитен столичен квартал. Според някои той от години бил разведен и дори се радвал на внучета. Предполага се, че заради смущаваща възрастова разлика Ева не иска да го показва. Самата тя има друга версия и яростно отрича, че мъжът до нея е дърт милионер, но така и не се осмелява да разкрие самоличността му. "Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда! Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и "тайнствен благодетел". Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа - не ми пука!", коментира Веселинова.

Завръщане в телевизията

Сега блондинката се е съсредоточила върху майчинството и няма намерение скоро да се връща в телевизията. Усмихнатата хубавица години наред се опитваше да пробие в медийните среди, а кариерата й стартира с голи снимки за еротично списание. Зложелателите на русата дама от Сливен твърдят, че някога тя била готова на всичко за малко популярност и точно с предизвикателнте фотоси успява да насочи вниманието към себе си. Ева неведнъж е казвала, че бързо съжалила за въпросните кадрите, но връщане назад нямало. Тя се разкайвала за голите си изяви, защото накърнявали имиджа на сериозна журналистка, който се опитвала да гради. "Няма как да върна времето назад, но ако можех - нямаше да го направя. Отчитам го като грешка!", споделяла е Ева. След еротичната фотосесия тя попадна в предаването "Сделка или не", където отваряше кутии заедно с Румен Луканов, а после започна работа като репортерка в  "Господари на ефира". След свалянето на предаването блондинката се прехвърли в онлайн формата "Господари на уеба", а междувременно се уреди и като коментатор в "На кафе". Клюката гласи, че Веселинова била набутана в телевизията от известен женен продуцент, с когото имала интимни отношения по това време. Тя самата доскоро не говореше изобщо за личния си живот и така подклаждаше слуховете. Преди да изгрее на малкия екран, хубавицата е живяла 10 години на гръцкия остров Санторини. Със семейството й отишли там на почивка, но толкова им харесало, че решили да останат. За да се издържа, Ева работела като сервитьорка и продавачка, но впоследствие целите й станали по-амбициозни. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си в родината. "Половин година бях без работа, харчех спестени пари. Не исках да се захвана с каквото и да е, а исках да  работя по специалността, която съм завършила - "Журналистика". Беше трудно, никой не искаше да ме приеме, казваха си "руса, млада, сигурно няма грам мозък". Първите две години беше ад, бях на крачка да си стегна куфарите, обаче устисках!", разказала е Ева.

Естествена красота

Тя обича да се хвали, че красотата й е напълно естествена и няма никакви корекции. Филърите и ботоксът не я блазнят, макар че е прехвърлила 30-те. В по-младите си години красавицата страдала и от хранително разстройство. Тя била на прага на анорексията, но вече си е взела поука и не се ограничава. [caption id="attachment_664420" align="aligncenter" width="300"]Ева Веселинова родила близнаците в пълен лукс сн. Инстаграм Ева Веселинова родила близнаците в пълен лукс сн. Инстаграм[/caption] По време на бременността си Ева си угаждаше с различни засукани манджи и хич се притесняваше, че трудно ще свали натрупаните кила. "Бог да благослови дечицата ми и да ги дари със светъл и смислен живот! Само това ме интересува! Килограмите са ми последния проблем!", коментира младата майка, предават от hotarena.net.