Експерт: Меган Маркъл и Хари подкопават основите на монархията! (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Изявленията на Меган Маркъл и принц Хари отбелязват началото на края на британската монархия

Меган Маркъл и принц Хари с гръмките си изявления за институционалния расизъм отбелязват началото на края на британската монархия. Това заяви кралският експерт Пастернак в ново интервю, цитирано от „Daily Mail“.

Тя каза, че херцогът и херцогинята на Съсекс са провокирали нещо, което „подкопава основите“, а това по същество ще „промени лицето на Великобритания“ и дори може да свали „архаичната“ монархия.

Заплаха

Според Анна Пастернак вълнението, предизвикано от така коментираното интервю на Меган Маркъл и принц Хари с Опра Уинфри, заплашва дългоочакваното възкачване на принц Чарлз на трона.

В интервю за „Vanity Fair“ кралският експерт отбеляза, че „не е на 100 процента сигурна“, че 72-годишният принц на Уелс някога ще стане крал.

Нов живот за остарялата институция монархия

Пастернак добави, че обществото не е кой знае колко лоялно към Чарлз, поради което Бъкингамският дворец залага на идеала по отношение на образа на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Само те са в състояние да вдъхнат нов живот на остарялата институция монархия.

Обществен дебат

Същата гледна точка се споделя и от британския политик, член на Лейбъристката партия Даян Абът. Тя е уверена, че монархията ще съществува, докато кралицата е жива, но когато тя умре, ще има „голям обществен дебат“.

Келечи Окафор, британска актриса и водеща на подкаста „Say Your Mind“, добави, че кралицата отдавна е „лицето на империята и отказва да разбере, че дните й са преброени“.

„Даяна дойде… и след това дойде Меган Маркъл и всичко започна да се разпада“, заключи Келечи Окафор. Ана Пастернак също отбелязва, че принц Уилям и принц Хари изглежда повтарят конфронтацията на родителите си.

„Хари е като Даяна: същият бунтарски дух, същата жестока борба с таблоидната преса и в крайна сметка осъдителното интервю“, обясни тя аналогията си. „Уилям е много близък с баща си в чувството си за дълг към емоциите“, добави Пастернак.

Изявленията на Меган Маркъл и принц Хари за расизъм отбелязват началото на края на британската монархия сн. YouTube

Изявленията на Меган Маркъл и принц Хари за расизъм отбелязват началото на края на британската монархия сн. YouTube

Близки до кралското семейство предполагат, че след смъртта на съпруга си, принц Филип, Елизабет Втора може вече да не се връща в Бъкингамския дворец. Кралицата изглежда вече се е отказала от повечето си задължения към принц Уилям и Кейт Мидълтън, предават от tialoto.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар