Принц Луи навърши 3 годинки (Нова снимка)

Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън сподели нова снимка на принц Луи по случай 3-тия му рожден ден

Принц Луи навърши 3 годинки. Кейт Мидълтън и принц Уилям показаха нова снимка на порасналия си син принц Луи в деня на неговия 3-ти рожден ден. Най-малкият син на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще посещава детска градина „Уилкокс“ в квартал Кенсингтън в Лондон.

Новата снимка на принц Луи е направена от майка му Кейт Мидълтън и  беше публикувана вечерта преди третия му рожден ден в официалния акаунт в социалната мрежа Инстаграм.

Малкото дете е заснето на 22 април, когато за първи път отива в детската градина „Уилкокс“, която се намира близо до дома в Кеймбридж. Принцеса Шарлот също е там, преди да тръгне на училище. Принц Уилям и Кейт Мидълтън ще плащат около 22 500 лири годишно за услуги в детската градина.

На снимката видимо порасналия принц Луи седи на детско колело с раница през раменете и широка усмивка на лицето. Изглежда доволен и готов за големия ден в живота си.

Феновете на кралското семейство отбелязаха, че Луи расте бързо и дори започнаха да сравняват портрета със снимки на по-големия му брат принц Джордж и по-голямата му сестра принцеса Шарлот, когато те също бяха на по три години.

Принц Луи навърши 3 годинки сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Луи навърши 3 годинки сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Луис позира на червено колело „Frog“, Tadpole Plus. Цената му се оценява на 200 лири. Идеално е за деца, които тепърва се учат да карат, предават от tialoto.bg.  В официалния акаунт на Уилям и Кейт порасналият Луи получи много поздравления от феновете на херцога и херцогинята на Кеймбридж по случай личния си празник.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар