Иво Сиромахов на война с бившите си колеги от „Има такъв народ“

Иво Сиромахов не членува в ИТН
0

Главният сценарист на шоуто на Слави – Иво Сиромахов, публикува язвителни коментари по адрес на отказа им от мажоритарната избирателна система

Докато Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Филип Станев, Александър Велчев и Драгомир Петров вече съвместяват ролята си на сценаристи в телевизията на Слави Трифонов с депутатската работа, в парламентарната група на „Има такъв народ“ се забелязват две огромни липси – пише в. „Уикенд“. Основният идеен двигател на проектите на Дългия в последното десетилетие – Иво Сиромахов, се пази като опарен от всякакви асоциации с политическия проект на шефа си. Нещо повече – той е в почти открита война с довчерашните си съратници и колеги.

Иво Сиромахов явно се подиграва с „Има такъв народ“ в социалните мрежи. След като партията обяви, че на този етап няма да пипат избирателната система и да въвеждат мажоритария вот, тъй като имали по-важни задачи, писателят и сценарист публикува многозначителен кратък пост, който гласеше: „Човек харесва мажоритарната система само докато влезе в парламента“.

Дни по-късно на стената си във Фейсбук той публикува видеоклип към песента на дует „Ритон“ „Някога, но не сега“ с послание: „Поздрав за всички любители на мажоритарната система“.
49-годишният Иво Сиромахов упорито твърди, че няма никакъв интерес към каквато и да било обществена дейност.
„Не съм член на партията. Не планирам никакво участие в политическия живот“ – е единственият официален коментар, който Иво Сиромахов си е позволил за близо година по темата.[kkstarratings]

Иво Сиромахов не членува в ИТН

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.