Хороскоп за 23 април, петък – от Везни до Риби

Гласувайте за статията

Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ВЕЗНИ

Сутринта е напрегната. Възможни са малки разногласия, спорове и неочаквани новини, които ще ви озадачат. Скоро ще се окаже, че всичко това не е толкова важно. Ще се открият все повече интересни възможности. Ще получите новини, засягащи важни за вас дела.

СКОРПИОН

Началото на деня е успешно. Ще може да решите важни въпроси и ще се справите с работа, която е изостанала. Събития, нямащи пряко отношение към вас, могат да ви дадат интересни идеи. Втората половина на деня ще е наситена с много нови задачи и не винаги ще може да реагирате.

СТРЕЛЕЦ

С парични постъпления и изгодни сделки ще започне денят ви. Ако е възможно, постарайте се да не рискувате. Ако сте предпазливи сега, ще може да избегнете бъдещи проблеми. Ще се видите със стари приятели, а общуването ще ви подари много позитивни емоции.

КОЗИРОГ

Постарайте се да не се преуморявате и да избягвате стресовите ситуации. Днес е добре да се погрижите за себе си. Отделете време за любимите си занимания, общувайте с хора, които ви подкрепят и знаят как да ви зарадват. Денят обещава да зарадва и влюбените с приятни изненади.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще успеете да направите повече, отколкото сте планирали, затова не губете времето си напразно. Мнозина от вас ще намерят кратък и прост път към целта. Ще са ви нужни смелост и решителност, за да направите първите крачки. За щастие, вие имате достатъчно и от двете. Ще имате успехи и в ученето.

РИБИ

Появяват се много нови идеи, но не винаги ги разбирате. Това ще ви смути, тъй като не  знаете дали са добри, или само изглеждат такива. Не споделяйте замислите си – чуждите съвети може да ви объркат още повече. Заемете се с обичайните дела и рутинни задачи.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар