Хороскоп за 23 април, петък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Хороскоп, публикуван във в. „Марица“

ОВЕН

Успешен ден. Ще върви ви във всичко. Не са изключени интересни предложения – и в работата, и в личния живот. Вероятни са успехи и в образованието. Бързо ще запомняте това, което ще ви е нужно и ще правите правилните изводи от получената информация. Очаквайте парични приходи.

ТЕЛЕЦ

В началото на деня ще изпитвате трудности, но не се разстройвайте. Бързо ще разберете, как да се справите и даже да извлечете ползи от ситуацията. Някои от вас ще намерят нови партньори, на които ще може да се доверят напълно. Ако проявите инициативност близките също ще ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

Сутринта е прекрасно време за учене, събиране и анализ на информация, както и намиране на решения на по-сложни въпроси. Нищо няма да загубите и да забравите, а интуицията ще ви подсказва на кое да обърнете по-голямо внимание. Околните ви дават съвети, в които е добре да се вслушате.

РАК

Ден, изпълнен с приятни събития. Ще се появят отлични идеи, които, с помощта на колеги, веднага ще започнете да реализирате. Вие сте искрени и доброжелателни, а на мнозина това прави добро впечатление. Не са изключени романтични изненади. Мнозина от вас ще се вдъхновят от общуването с любимия човек.

ЛЪВ

Денят ще започне нервно. Ще сте нервни, ще се ядосвате за дреболии, ще сърдите и карате с околните. Всичко това много ще изостри атмосферата, затова ако може излезте и се разходете. Не взимайте важни решения. Следобед ще ви е доста по-лесно да се справите с многото работа.

ДЕВА

Сутринта може да се възползвате от свободното време и да решите семейни въпроси или да прегледате сметките. Очакват ви приятни новини и предложения, на които няма да може да се откажете. Късметът днес ще е на ваша страна. Ще се срещнете с хора, с които отдавна не сте били заедно.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар