Обрат! Анджелина Джоли с нова версия за развода с Брад : Не алкохола съсипа брака ни, а …

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли с нова версия за края на брака си

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли роди много легенди. Самата актриса подклажда дълго време слуховете, че актьорът й е изневерявал системно с бутилката и това е довело до сериозни кавги помежду им. Отделно, тя беше убедена, че той има връзка с Марийон Котияр. И дори забърка невероятен скандал, когато го обвини публично, че има дете от нея.

Последваха обвинения в домашно насилие, използване на обиден език и злоупотреби с алкохол. Заради това на Брад му се наложи да се подложи на терапия, но той успя да се пребори с пороците и да спре да пие.

И до днес обаче Анджелина държи различни версии относно причината за края на брака й с Брад. И дори аферата му с милионерска съпруга не я отказа от идеята да сменя версиите си една през друга.

Актрисата от Холивуд наскоро дори заяви, че не е режисирала филми от няколко години, защото това я е довело до развод. Но пък се е посветила на актьорско майсторство, за да компенсира. А в едно скорошно интервю тя обясни и защо е взела това решение.

„Обичам режисурата, но тя предизвика сериозна промяна в семейното ми положение, което направи невъзможно за мен да режисирам в продължение на няколко години“, каза актрисата пред Entertainment Weekly.

Според Анджелина й били необходими по-къси проекти, за да може да прекарва колкото се може повече време вкъщи. Въпреки че Джоли и Брад Пит са разделени отдавна, официалният развод все още не е приключил.

Скоро излиза филмът „Онези, които ме поискаха мъртва“ с Анджелина в главната роля. Тя имаше проблеми, докато играеше, тъй като трябваше да потисне майчинския си инстинкт, защото характерът, който изпълняваше, имаше различно отношение към децата.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли сн. Инстаграм

„Понякога режисьорът Тейлър Шеридан ме поправяше, защото отношението ми към детето беше различно от отношението на Хана към едно дете. Отне ми време да започна да се държа лошо, но успях“, каза Джоли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар