Изненада! Меган Маркъл с нов опит за сближаване с кралицата (Какво се случи след смъртта на принц Филип?)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл опитва да се сближи отново с кралицата

Опит за помирение, или опит за опрощение? Меган Маркъл отново изненада със свой ход след интервюто с Опра. Въпреки че обвини фамилията в расизъм, актрисата явно не таи лоши чувства към кралица Елизабет. И дори опита да се свърже с нея след смъртта на принц Филип.

Въпреки че отношенията на кралското семейство с херцога на Съсекс и особено с Меган Маркъл са силно обтегнати след интервюто, което бившата актриса и принц Хари дадоха на Опра Уинфри, британски медии пишат, че Меган все пек се е чула с кралица Елизабет. И то точно преди погребението на принц Филип .

Според списание „People“, Меган е разговаряла с бабата на съпруга си. Изданието дори твърди, че е включила малкия Арчи в разговора, за да развесели малко кралицата.

Част от британската общественост приветства новината с възхищение. Докато мнозина се съмняват в алтруистичните намерения на херцогинята. Някои дори смятат, че тя използва ситуацията, за да си върне благоразположението на кралицата и двора.

В допълнение на срещите и разговорите с кралицата, Меган се чува ежедневно и съпруга си, знаейки колко трудно е за него, да загуби принц Филип, а и да бъде отделена от нея и сина си.

Твърди се, че тя непрекъснато го уверявала, че тя и Арчи са добре. Но въпреки това Хари побърза да се върне при семейството си два дни след погребението и един ден преди 95-ия рожден ден на кралица Елизабет. В което мнозина видяха шанс за семейството и за изглаждане на взаимните отношения.

Меган Маркъл с нов опит за помирение с кралицата сн. Инстаграм

Меган Маркъл с нов опит за помирение с кралицата сн. Инстаграм

Според някои твърдения, Меган Маркъл не присъства на погребението на принц Филип и причината е бременността й. Имаше обаче и твърдения, че бившата актриса не е дошла на погребението, защото е била сигурна, че ще бъде в центъра на вниманието, а тя не е искала това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар