Юксел Кадриев мина тайно под венчилото

Гласувайте за статията

Юксел Кадриев с тайна сватба

Юксел Кадриев преодоля болката от краха на първия си брак. 47-годишният водещ се е оженил тайно. Той е сключил брак с богата гъркиня. На безименния пръст на лявата му ръка вече блести брачна халка.

В края на миналата година 35-годишната блондинка поискала да сложи край на връзката им, тъй като не виждала перспектива в нея. Година и половина водещият въртеше тайна любов с нея и всяка седмица пътуваше до Солун, където живее тя. Заради засилените мерки за безопасност по време на пандемията от Ковид-19, всеки път влюбеният Юксел си правел задължителния за влизане в Гърция PCR тест.

 

Юксел Кадриев с тайна сватба

Юксел Кадриев с тайна сватба

Юксел, който вече гони 50, хлътнал до уши по красивата Мария. През лятото, когато новинарят прекарал ваканцията си по плажовете на Егейско море, двамата наваксали дните на изолация. Разстоянието между София и Солун се оказало голямо изпитание за връзката им.

Кадриев много тежко преживял края на отношенията им и изпаднал в любовна депресия. Той започнал да излива чувствата си в стихове и проза, които събра в стихосбирка, която ще види бял свят съвсем скоро. „Лекува ли времето болката от несподелената любов или на времето, на което разчиташ, изобщо не му пука за надраното ти до кръв сърце?“, пише влюбения новинар.

Стиховете на Юксел трогнали Мария, която осъзнала, че иска да прекара остатъка от живота си с мъж като него. Той спонтанно й предложил да се оженят. Двамата се венчали тайно в Гърция, а временно, докато уреди формалностите около бизнеса си в Солун, Мария и Юксел живеят разделени. Кадриев не сваля брачната си халка, с която се появи в студиото на „Търси се“ по Би Ти Ви навръх празника на влюбените Свети Валентин. По време на телевизионната си изповед новинарят прикриваше с едната си ръка другата, но от време на време емоциите вземаха връх и докато оживено ръкомахаше, показваше брачната си халка.

В предаването той сподели, че най-накрая е намерил сили да прости на бившата си съпруга Бонка, пише Хотарена, позовавайки се на Ретро.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар