Ето го палата на Слави Трифонов в Бояна (Снимки)

Гласувайте за статията

Това е палатът на Слави Трифонов

Слави Трифонов притежава внушителни имоти, узна научи HotArena.

През последните 20 години той инвестира в имоти в България и по света. Настоящият политик често сменя именията си.

Настоящият му адрес е в столичния квартал Бояна, в близост до киноцентъра. Там той притежава къща с размерите на прогимназия. Въпросният имот е под 24 часова охрана, а до него се стига по частен път, където и пиле не може да прехвръкне.

Първоначално той е инвестирал 1 623 000 лв. за строежа на имота. Това показват данни от Търговския регистър. През 2014 година цената на палата е скочила на баснословните 1 850 000 евро или 3 607 1500 лв. Това става ясно от обява на популярна кантора за недвижими имоти, чрез която Слави се опитал да продаде пететажната къща, но никой не я е поискал.

В палата си в Бояна той разполага с вътрешен асансьор, джакузи, частна винарна, басейн с вътрешна и външна част, както и панорамна тераса в облаците, която разкрива невероятна гледка към Витоша. Къщата е звукоизолирана и се простира на цели 1199 квадратни метра.

Преди да се премести в настоящия си дом, учиндолецът се раздели с луксозен мезонет в столичния квартал Борово, който продаде за 4 милиона лева. Съдбата му не е ясна и вероятно жилището, което било обзаведено с вносен камък и екзотично дърво, дизайнерски мебели, будоар с джакузи, собствен фитнес център и личен асансьор вече има нов собственик, пише Хотарена, позовавайки се на „Ретро“.

На малцина е известно, че Трифонов притежава апартамент за чудо и приказ в „Драгалевци“. Него обаче дарил безвъзмездно през 2009г. на бившата си любовница Магдалена Ангелова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар