Новата на Рачков го ревнува от Мария Игнатова

Гласувайте за статията

Новата на Рачков се оказа голяма ревнивка

Оказва се, че Анита Димитрова страда от болезнена ревност. Красавицата, която е едва 23 години и би могла да има всеки мъж, се чувства несигурна. Тя постоянно подозирала комика в изневери.

Тя до такава степен била обсебена от актьора, че го преследвала навсякъде – била с него на всяка репетиция, винаги в публиката по време на лайфовете и дори по кафета с приятели, пише Марица.бг, позовавайки се на show.bg.

На Рачков в началото му доставяло удоволствие любимата му да го ревнува, но с течение на времето и на него започнало да му омръзва. Той не одобрява желанието на Анита постоянно да е до него.

Комикът дори я посъветвал да започне да излиза по-често с приятелки или да си намери някакво странично занимание. Но Анита предпочитала да не се отделя от него и да го придружава дори на репетициите.
Близки до Рачков пък шушукат, че ревността й не била съвсем безпочвена. Той често й давал поводи, като се закачал с дамите от екипа.

Отделно Анита се дразнела, че нито веднъж не споменал за съществуването й в „Забраненото шоу на Рачков“. Същевременно бившата му изгора Мария Игнатова вече няколко пъти стана част от сценария на шоуто.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар