Принц Уилям и Кейт Мидълтън с първа официална поява след смъртта на принц Филип (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са в официален едномесечен траур след смъртта на принц Филип

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с първи работен ангажимент след погребението на принц Филип. Херцозите посетиха британския въздушен тренировъчен корпус в Лонодон.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се появиха заедно в 282-ри ескадрил „Ийст Хем“, Въздушен тренировъчен корпус в Източен Лондон. Там те разговаряха с кадети, които подкрепят развиването на жизненоважни житейски умения у младите хора.

По време на посещението ескадрилът отдаде почит на херцога на Единбург, който в продължение на 63 години беше главен въздушен комодор на въздушния тренировъчен корпус. През 2015-та година принц Филип предава военния патронаж на херцогинята на Кеймбридж, която след това става почетен въздушен командир.

Посещението на Кейт Мидълтън и принц Уилям попадна в рамките на официалния едномесечен траур след смъртта на принц Филип, затова двойката беше облечена в черно, пише „HELLO!“.

Херцогинята на Кеймбридж беше избрала рокля тип палто със златни копчета на Dolce&Gabbana във военен стил, комбинирана с аксесоари в черно – обувки на ток и кожена чантичка.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха британския въздушен тренировъчен корпус сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Принц Уилям и Кейт Мидълтън посетиха британския въздушен тренировъчен корпус сн. Инстаграм/ kensingtonroyal

Моделът със златисти копчета и без яка Кейт облече и през 2017-та година в Деня на Възпоменанието, предават от nova.bg. Дори и в траур, Мидълтън отново успя да впечатли с избора си на тоалет за първата си поява с Уилям след погребението на принц Филип.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар