Димитър Рачков с тежък здравословен проблем (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Димитър Рачков шокира зрителите с обилното си потене по време на предаването си по Нова тв

Димитър Рачков, който се завърна триумфално със собствено шоу по Нова тв, шокира зрителите с обилното си потене по време на лайфовете на предаването. В интернет вече тръгнаха вицове по негов адрес, като тези, посветени на Веско Маринов.

Притеснение

И докато певецът вече е свикнал с майтапите по негов адрес и не изпитва срам от мокрите си ризи, Рачков все още видимо се притеснява от неудобните ситуации, в които в последно време попада.

Комикът непрекъснато е вир вода и не излиза на сцената на шоуто без кърпа в джоба си. Въпреки, че гримьорките го привеждат във вид при всяко прекъсване за реклами, буквално след минути челото му започва отново да шурти.

Стрес

На няколко пъти се наложи дори гостите да му услужват с кърпички или пък да излизат на сцената да го попиват. Оказа се, че проблемът, от който Митко страдал от години, се дължи на високо кръвно налягане, което той вдигал, когато е под стрес. Въпреки, че е ветеран на сцената и би трябвало да е претръпнал, той все още имал жестока треска преди жив ефир.

Семейни проблеми

За капак семейните проблеми също се отразявали на здравето му, а и вече не бил добре с нервите. По-малкият му брат Петър за пореден път попадна в криминалните хроники, след като миналия месец опита да избяга от полицейска кола, а след това я блъсна, пише „Ретро“.

Димитър Рачков шокира зрителите с обилно си потене сн. hotarena.net

Димитър Рачков шокира зрителите с обилното си потене сн. hotarena.net

Той неведнъж се е забърквал в скандали с дрога, а с брат му Димитър отдавна не са близки заради непрекъснатите изцепки на по-малкия, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар