Слави Трифонов продава палата си в „Делта хил“

Гласувайте за статията
Дългия иска за луксозното си имение 1,6 млн. евро

Мегалуксозната къща в тузарското селище „Делта Хил“ край Перник е обявена за продан от началото на годината – пише в. „Уикенд“. Въпреки че името на продавача остава засекретено и не се съобщава на потенциалните купувачи, от сигурен източник изданието разбра, че това всъщност е палатът на Слави Трифонов. Дългия иска колосалните 1, 6 млн евро (около 3 млн. лева) за имота си.

Къщата е супер луксозна, обзаведена е с поръчкови мебели от Италия и Белгия, с 4 спални, собствен басейн и гараж за 3 автомобила. Тя е една от първите построени в комплекса, казват лаконично брокерите, които са ангажирани със сделката. Това съвпада с публичната информация, дадена от „Делта Хил“, че Слави Трифонов е сред първите им клиенти. Той купува имението си там още на зелено през 2015 г. След като къщата е построена, той се нанася там през 2017 г. Слави Трифонов живее в палата около година и половина. Настоящият лидер на „Има такъв народ“ напуска имението през пролетта на 2019 г., тъй като междувременно си е построил нова къща в един от най-елитните софийски квартали.

Дългия си тръгва от „Делта Хил“, понеже в последните години там са продадени десетки други имоти и съседи му стават твърде много хора. Слави обаче искал уединение и навалицата в комплекса започнала да го дразни. Затова и взима решение да се раздели с този палат.

Слави се отървава от този имот

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар