Майката на Деси Радева се грижи за нея след операцията (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Деси Радева се чувства добре след операцията, която претърпя миналата седмица

Деси Радева ще разчита на помощта на майка си Желяза при възстановяването си след операцията, която претърпя преди седмица. Първата дама вече се чувства по-добре, съобщи и Илияна Йотова.

„Десислава Радева се чувства нормално след операцията. Чухме се. Пожелавам й бързо възстановяване“. Това заяви вицепрезидентът.

Както е известно, съпругата на Румен Радев беше оперирана спешно след открити аневризми в столичната болница „Иван Рилски“. Радева постъпи в лечебното заведение на 12-ти април, от болницата отказаха информация, но наш източник потвърди, че е била приета след оплакване от силно главоболие.

По-късно стана известно, че президентската съпруга е имала мозъчна аневризма. Лекарите провели щателни изследвания и преценили, че сериозният проблем няма как да бъде отстранен само с медикаменти, затова назначили операция, която преминала успешно.

От лечебното заведение и от президентството обаче така и не пожелаха да изнесат повече подробности около диагнозата на Десислава Радева, докато тя се лекуваше в неврологията.

Миналия петък стана ясно, че е била изписана. Лечението й обаче ще продължи и след интервенцията. Аневризмата е разширение на мозъчните кръвоносни съдове, където стената е по-слаба. Тя може да се пукне и да кърви, а ако нараства, да оказва компресия и да притиска останалите мозъчни съдове, пише „Ретро“.

Майката на Деси Радева се грижи за нея след операцията сн. hotarena.net

Майката на Деси Радева се грижи за нея след операцията сн. hotarena.net

И тъй като президентът не е отменил програмата си, Деси ще разчита на своята майка, докато се възстанови, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар