Наум и Теа разбиха клюките за луксозния палат!

Актьорът Наум Шопов и половинката му Теа Минкова разбиха слуховете, че са си купили палат за половин милион. Инфлуенсърското семейство направи видео, в което надълго и широко разказва за процеса на откриване на нов дом, като категорично опроверга да са пръснали толкова много пари, още повече че са купили апартамент на кредит. [caption id="attachment_664308" align="aligncenter" width="223"]Наум и Теа Наум и Теа разкриха истината за жилището си[/caption] Във видео, което двойката описа като дългоочаквано, беше заявено, че такива заглавия създават грешна представа за двамата. Всъщност нито Теа, нито Наум споделиха колко е струвал апартаментът им, но заявиха, че пазарът на имоти в момента е неадекватен. Първоначално двамата имали намерение да наемат по-голямо жилище след появата и на дъщеричката им Амая, но след като видяли на какви високи цени вървят наемите, стигнали до извода, че е по-добре да изтеглят кредит и да съсредоточат усилията си в изплащането му.

От видеото, което пуснаха в YouTube става ясно, че двойката не е имала претенции към квартала, в който ще живеят. Искали просто той да е тристаен, да има голяма тераса, да е на комуникативно място и да има супермаркети в близост.

В действителност обаче преминали през сериозни перипетии по време на огледите. Така за комуникативни места им се представяли блокове, до които се стига без пътища, а върха на сладоледа бил апартамент, който дори капарирали. Оказало се, че става въпрос за тристайно жилище, което е отделено от друг имот и няма акт 16. Тази подробност била спестена от агенцията, с която работили, но пък от банката, в която кандидатствали за кредит им посочили неуредицата в документите. След като категорично се отказали от този вариант, се стигнало до там да наемат адвокат, които да предприеме мерки срещу брокерската агенция, която почнала да спекулира пред други клиенти, че към този апартамент имала интерес популярната светска двойка. След многото огледи открили и своя дом, в който живеят днес. Подписали сделката навръх Нова година и след няколко месеца се нанесли. Жилището закупили обзаведено. А на въпроса дали и при тях има ситуацията, в която Дани и Алекс Петканови изпаднаха неотдавна в делбата на новия им дом, Наум и Теа са категорични, че жилището се води на името на двамата и ще го изплащат заедно. Източник: hotnews.bg