Певицата Цветелина възпя Ковид в аудио книга! (виж тук)

Гласувайте за статията

Цветелина възпя вируса в аудио книга!

Попфолк легендата Цветелина се изявява на ново поприще – изпява стиховете за битката с коронавируса и ги обединява в аудио книга, която кръщава „Прехода“.

Цветелина

Сестрата на Екстра Нина – Цветелина напомни за себе си

„Вдъхнових се от трудностите пред които ни изправи пандемията, започнах да пиша послания в стихотворна форма, които отговарят точно на момента, който преживяваме. Стиховете са продиктувани от контактите ми като арт терапевт и психолог с потърсилите ме за съвет и помощ“, разказва Цветелина.

В продължение на 101 дни поетесата зарежда виртуалното пространство с кураж, Надежда, Любов и оптимизъм. Посланията са в стихотворна форма, които имат своята последователна разказвателна история, въвеждаща ни в Новата Земя и Новото Небе, за които езотериците говорят от години.

За Пътя на Духа към Душата за ЕдинЕние и на разум и сърце, което прави човек цялостен и пълен с живот. Тези послания неочаквано и за нея се превръщат в аудио книга с музикален фонд на акустична китара. Цветелина изпълнява стиховете под съпровода на китариста Самуил Гелев.

„ Преходът“ е първата по рода си книга, в която са обединени стихове за коронавируса изпълнявани от певицицата и събрани на едно място.

„Аудио книгата е повече от терапия. Тя е мощен енергиен заряд за осъзнат щастлив ден и живот. Това не е медитация. Посланията имат за цел да ви събудят за живот в целостта на вашата истинска същност“, споделя Цветелина, която преди години се отказва от попфолка и се насочи към народната музика.

След това остави пеенето на втори план и в момента работи като личен психолог, пише вестник „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар